Promoció D'estiu

 

 Ja tenim l'estiu aquí!

Ara si que si! Ja estem de ple en els dies de sol de veritat, bon temps i moltes ganes de fer fotos!

Si tens pensat fer-te una sessió o vols regalar-ne una a algú especial o estimat aprofita aquesta promo per fer-ho a molt bon preu.

Va adreçada a nois, noies, parelles, als vostres fills, futures mares i pares... A tothom qui vulgui!

Per això, si vols fer-te unes fotos amb la teva parella, o vols un book personal, vols fer unes fotos als teus fills, o si estas embarassada i vols unes boniques fotos de premama, cada any poso a la vostra disposició aquesta magnifica promoció de exterior.

A continuació podras veure tota la informació del que t'ofereixo. I ja sabeu que si teniu qualsevol consulta podeu escriure'm o trucar-me. A més, sempre teniu disponible a baix, a la dreta una icona del whatsapp per poder contactar direcatament desde la app i un cop vegi el missatge us contestaré.

 

 De que consta aquesta promoció

Doncs bé, aqui tens tota la informació detallada:

Promoció vàlida des del 14/07/19 fins el 31/0719

  • 1h 30' de sessió exterior
  • 15 fotografies editades i revelades
  • 1 Ampliació 20x30
  • CD Amb la resta de fotografies

 ¡¡ Tot això per només 47€ !!

Aquesta promoció només esta disponible des d'aquí el web, i la podeu comprar a traves de la meva botigueta online. A continuació us deixaré un link on podeu fer click per comprar-la directament. Un cop hagueu fet la vostra compra us arribara una targeta al vostre domicili en uns 3 o 5 dies, i aquesta tageta la podreu utilitzar quan vulgueu, així que no hi ha pressa per que caduqui i a lo millor preferiu uns boniques fotos a la tardor o a l'hivern ;)

En cas de ser fora de la comarca del Ripollès es cobrarà el desplaçament, 0,07€ (anar i tornar)

Només feu clic al botó "Anar a la promo" i a partir de aquí només heu d'omplir les dades que us demana. 

Moltes gràcies per la vosta confiança i ja sabeu que si voleu, o sabeu d'algu a qui li pot interessar podeu compartir-ho mitjançant xarxes socials o mail.