Coneixem-nos

  Contacte  

Dani Colom · Retrats i Reportatges fotogràfics
Tel: 617154146
Mail: info@dcolomphotography.com
Ripoll (Girona)

Et puc ajudar amb algo? Pulsa la icona per trucar-me, enviar-me un whatsapp o correu

Qui soc


Hola, em dic Dani Colom, sóc un apassionat d'aquest marevellos art que és la fotografia. També m'encanta la natura i l'aire lliure així que unint les dues coses he trobat l'equilibri perfecte per fer que els vostres records siguin màgics.

El meu compromís es que tingueu uns records únics i de màxima qualitat, per això, en el meu temps lliure estic sempre experimentant amb noves tècniques i estils fotografics.

Aquest motiu va ser el que em va dur a crear aquesta pàgina, per poder coneixe'ns una miqueta i per tenir un lloc on pugueu veure com treballo i pogueu decidir si seré el fotògraf dels vostres moments, sempre intentant que siguin únics i inoblidables. 

On sóc

Sóc a sota les branques dels boscos captant els raigs de llum que es filtren entre les seves fulles, també als rius en contacte amb la seva força i bellesa, o als camps, que depenent de l'epoca de l'any ens sorprenen amb els seus verds, grogs, blancs, vermells o terres… Sóc on vosaltres voleu que sigui ja que els protagonistes de les fotos sou vosaltres.
Em desplaço a on em digueu per poder capturar els vostres moments en el lloc on us trobeu més còmodes.
Normalment treballo al Ripollès, però no em tanco aquí ja que tenim llocs massa preciosos per fer-ho.
Però quan no es pot, ja sigui per condicions meteorològiques o simplement perquè voleu fer una sessió d'estudi, podeu trobar-me a Ripoll, a l'avinguda Ripollès número 14, i si concretem una cita estaré encantat de poder fer que el vostre pas per l'estudi sigui agradable i tenir així une bonics records amb el vostre reportatge. 

A més aquí teniu totes les formes que em podeu seguir a les xarxes socials i també els mitjans per els quals podeu contactar amb mi.

 

Només feu click al botó, i us portara ala xarxa social o a la pagina detallada de contacte.


Moltes gràcies, bona llum!!

 

Facebook 

Dani Colom Fotografia

 

Twitter

@DaniColomFoto

 

Instagram

@DaniColomFotografia

 

Canal RSS

Blog de Dani Colom Fotografia

 

Telèfon o whatsapp

Contacta amb mi per telf. o whatsapp

 

Mail o formulari

Contacta amb mi per correu