Delta de l'ebre (Punta del fangar)

LLocs -

Després de temps de pensar-ho, per fi m'he decidit a crear un bloc i aquest és el primer article que publico.

Dunes, platja i un bonic far...

Aprofito la recent escapada que hem fet a aquest magnific lloc, el Delta de l'Ebre, per mostrar-vos algunes fotografies de les coses tan maques que tenim més a prop del que ens pensem.


Les fotos que penjo avui són de la punta del fangar, on si troba un petit desert amb unes dunes increïbles, una platja d'uns 8 km si no recordo malament i un far que esta situat gaire bé a la punta de la llengua.

La platja:
Es tracta d’una platja verge d’uns 8 km. on no hi trobaràs ni xiringuitos, ni dutxes, ni hamaques ni res de tot el que et puguis trobar en altres platges.
De fet ho trobo perfecte ja que si hi hagués tot aixó ja no seria una platja diferent de la resta. Es ideal per anar a passejar, relaxar-se, i banyar-se gaudint de molta tranquil·litat, al menys en aquesta temporada.
La seva aigua es cristal·lina i pots anar endinsan-te caminant perquè es molt plana.

El petit desert:
No he estat mai a cap desert, però quan ets allà, si no mires en direcció a la platja et dona la sensació com si hi fossis.
Te moltes dunes, troncs d’arbre secs arrossegats per la corrent del mar i fins i tot si mires a l’horitzó veus el típic miratge tant característic d’aquests llocs, o podreu comprovar a les fotos.
A mi em va agradar molt.

El far:
Es blanc i vermell, i segons he llegit te una alçada d'uns vint metres i un diàmetre de 3 metres.
Esta situat casi al final d’aquesta llengua de sorra i li dona un toc molt bonic a aquesta platja.

Si pot arribar tranquil·lament caminant o anant amb bici gaudint de tot el paisatge que he comentat anteriorment, desconec si si pot arribar en cotxe.

Doncs aquí us deixo les fotos, espero que les gaudiu i aixi al menys apropar-vos una mica a aquest preciós lloc, encara que nomes sigui a traves de les fotografies.
Us recomano que si algun dia teniu l’oportunitat de anar-hi us hi arribeu.

IMG_5831
IMG_5835
IMG_5840
IMG_5842
IMG_5852
IMG_5854
IMG_5857
IMG_5867
IMG_5870
IMG_5881
IMG_5890
IMG_5895
IMG_5906
IMG_5907
IMG_5918
IMG_5919
Comparteix 
Darreres entrades
Categories